Vloerzagen en Wandzagen

Vloerzagen tot op mm nauwkeurig

Voor het zagen van betonvloeren gebruiken wij een diamantzaag. Deze techniek biedt veel belangrijke voordelen! Zo kan er tot op de millimeter nauwkeurig gezaagd worden.

Zagen van asfalt- of betonwegen

Als het nodig is kunnen wij snel ter plaatse komen met onze vrachtwagens met daarin voegenzaagmachines en watertanks voor het zagen van asfalt- of betonwegen.
DiaWest zorgt ervoor dat de aangelegde wegen mooi rechte kanten krijgen of voorziet bv. uitsparingen om leidingen in te leggen.
DiaWest beschikt ook over hydraulisch of elektrisch aangedreven wandzaagmachines. Hiermee kunnen we deur- en raamopeningen of openingen voor industriƫle poorten in bestaande betonnen wanden uitzagen tot 750 mm diep. Dit kan bv. aangeraden worden in een kerncentrale of een ander industrieel gebouw.

Standaard deuropening of op maat

Een standaard deuropening meet 2,12 meter op 0,90 meter, maar DiaWest kan perfect op maat werken, dus breder of smaller indien dit gewenst is. Er kan ook beroep op ons gedaan worden voor het uithalen en afvoeren van betonblokken, of voor het beschermen van de werkomgeving tegen opspattend koelwater.

Vraag snel een offerte
  • wandzagen vloerzagen
  • wandzagen vloerzagen
  • wandzagen vloerzagen